maandag 20 augustus 2007

courgetten met gehakt

Halfvastkokende aardappelen schillen en in een keukenmachien fijnsnipperen
(gesteld dat ge een keukenmachien hebt, anders moet ge het raspen en dat is
dan weer veel meer werk wat al een groot deel van de charme van dit recept
wegneemt), courgettes (in volume neem ik meer courgette dan aardappel) ook
fijnsnipperen, alles laten uitlekken. Gehakt met uien en look aanbakken in
een pan. Aardappelen, courgetten, en gehaktmengsel, peper en zout, en
eventueel een beetje room en wat geraspte parmesaan of gruyere of zo onder
elkaar mengen in een met olijfolie ingesmeerde ovenschotel. Alles in de
oven, geen idee hoe lang, 45 minuten misschien, en 't is klaar. Zo goed als geen afwas, geen werk, heel gemakkelijk en héél lekker.

Geen opmerkingen:

counter

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP