donderdag 9 april 2009

kaastaart

Ingredienten
Voor 4 Personen:

- 500 gr platte kaas
- 250 gr suiker
- 8 sneetjes ananas uit blik (in stukjes gesneden, sap bijhouden)
- 6 blaadjes gelatine
- 250 ml slagroom
- 2 pakjes vanillesuiker
Bereidingswijze
Week de gelatine in koud water. Meng de platte kaas met de suiker. Breng het sap van de ananas aan de kook en los daarin de geweekte gelatine op. Roer dit mengsel onder de platte kaas en de suiker en voeg de stukjes ananas toe. Klop de slagroom op en roer dit onder het mengsel. Stort alles in een vorm en laat opstijven in de ijskast.

Erg lekker met wat aardbeiencoulis:

Plet 5 schoongemaakte aardbeien met een vork en doe ze in een pannetje. Voeg 1 eetlepel suiker toe en een scheutje water. Laat 5 minuutjes sudderen en giet alles door een zeef. Vang het sap op.

Geen opmerkingen:

counter

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP