maandag 26 januari 2009

ook lekker: wortel-gember-cocossoep

2 blokjes kippenbouillon + 1 of 2 blokjes groentebouillon
1 of 2 uien, olie, 1 paprika, ong. halve kilo wortelen, 1 dikke stronk prei, 400 ml cocosmelk.
kruiden: 1/2 koffielepel mosterdzaad, 1 koffielepel komijn, 1/2 koffielepel korianderbolletjes, 1 koffielepel kerrie, 1 à 2 cm verse gember (raspen)

Olie verwarmen, kruiden toevoegen, uien toevoegen en 10 min. stoven. Wortels en paprika toevoegen (stukken) , prei (stukken), cocosmelk erbij + 2,5 tot 3 liter water erbij. Laten koken, mixen, peper en zout.

Geen opmerkingen:

counter

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP