Voor 4 personen:
Snij 3 uien in ringen. Pel en ontpit 1 grote tomaat, snij ze in blokjes. Braad 700 gr rundvlees (of schapevlees) in blokjes rondom aan in boter. Schep uit de pan en bak er de uien in (eventueel met wat extra boter). Doe er het vlees weer bij, met 1 geperst teentje knoflook en de tomaten.Kruid met 1 tl zout, 1 tl paprikapoeder, 1 tl komijnpoeder, 1 tl kardemom, 1/2 tl kaneel, 1 tl. kurkuma en 1 tl. korianderpoeder. Blus met 1/2 l water en roer om.
Zet het deksel op de pan en laat 1 uur zachtjes stoven (roer af en toe om).
Bind de saus met 2 el maïszetmeel, die je in wat water oplost.
Serveer met rijst en boontjes of worteltjes.
zaterdag 2 januari 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten